[mc4wp_form id="5389"]

[download] Blagdanska kuharica s 30 recepata na dar!

Ajajajaj, kako sam uzbuđena! Posljednjih 10-ak dana, radila sam kao magarac na projektu kojeg sam osmislila zajedno sa svojim predragim kolegicama Andreom s bloga Cukar i Sandrom s bloga O slanom i slatkom: o svemu – i danas je dan kada ga predstavljamo vama, zbog kojih smo ga i radile. Danas vam predstavljamo naš mali, divni pdf s 30 recepata za blagdanska jela. Našu malu kuharicu koju svima vama, našim vjernim čitateljima, poklanjamo na dar ovih blagdana. Da vam prije toga kažem par riječi…

Andrea, Sandra i ja zapravo već dugo pričamo da bismo trebale nešto zajedno napraviti. Potpuno smo različite, svaka ima svoj stil pisanja, fotkanja i kuhanja, a ono što nas veže je ogromna ljubav prema tom našem hobiju/poslu i ogromno međusobno poštovanje. Tražile smo ideju kroz koju ćemo uspjeti prenijeti upravo to: našu različitost i našu sličnost, ali prije svega, našu ljubav prema finoj hrani. Iako se nekome to ne čini kao tako big deal, ova mini kuharica je za nas veliki korak. Radile smo ju potpuno same, polovica recepata u njoj je nova i dosad ih niste vidjeli na našim blogovima, gotovo sve fotografije su nove – i napravile smo sve to u deset dana. Doslovno.

Moji ukućani nisu prošli tako dobro kao Andreini i Sandrini pa su jeli kolače svih deset dana, dok su se cure više fokusirale na nešto konkretnije – jer željele smo vam pomoći u osmišljavanju kompletnog blagdanskog menija.

Kuharica stoga donosi 13 slanih recepata i 17 slatkih: od predjela i malih zalogaja, preko ribe i mesa, do kolača, torti i keksa. Od jetrene paštete, preko ribe pečene u soli, do novogodišnje superčokoladne torte. U svakom receptu prepoznat ćete jednu od nas. Sa svakim isprobanim, razveseliti nas sve tri. Kao što nas uveseljavate već godinama.

Izuzetno smo sretne i zahvalne i što je Podravka prepoznala naš entuzijazam i odlučila nas podržati u projektu, stoga smo u receptima koristile i njihove sastojke – Vegeta Maestro začine koji su neizostavni dio božićnih blagdana (cijeli stan miriše na cimet i đumbir), Dolcela liniju za slatka jela te Podravkine ajvare kao dodatak slanima. Ova suradnja s Podravkom za nas je dokaz da se trud zaista isplati, i baš smo ponosne što je Podravka omogućila ovaj besplatni download za sve naše čitatelje.

To je to, preostaju još upute za download.

Kuharicu možete preuzeti klikom na ovaj link: Sretni blagdani – božićna kuharica.
Kada vam se kuharica otvori na linku, potražite opciju spremanja na računalo – najčešće izgeda kao strelica prema dolje, kraj koje piše download. Ukoliko vam je lakše, link na kuharicu sam stavila i u stupac desno od mojih blog postova pa će vam uvijek biti pri ruci kad vam zatreba.

Zaista se nadam da će vam se svidjeti, a ukoliko je tako, pozivam vas da je podijelite sa svojim prijateljima kroz društvene mreže. Također, bila bih presretna kad biste mi javili feedback, jer ako on bude pozitivan, sigurno nećemo stati na ovoj knjižici. I još zadnje – zapratite moje cure, ako ih već ne pratite. One znaju o kuhanju puno više od mene, a svoje znanje nesebično dijele sa svima nama svaki dan.
Andrea – Facebook i Instagram, Sandra – Facebook i Instagram.

I hvala vam! I sretni blagdani! I dobar tek! Baš se veselim <3 

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
  • Zvjezdana
    17 prosinca, 2018

    Svaka čast cure! Hvala na poklon kuharici . Sretni blagdani !

  • Danči
    27 siječnja, 2019

    Pa vi kao da mi citate misli…objedinile ste tocno sve ono sto ja volim..hvala vam do neba..krajem godine, za blagdane, vec sada imam orijentir za pripremu…i zato sam sretna… jeeeeee