[mc4wp_form id="5389"]

Dobrodošli na moj blog :)

Moje ime je Matejka i izvan svog redovnog posla jako volim kuhati – jer me opušta, jer mi je anti-stres terapija i najdraži hobi. Kroz bloganje sam zavoljela i fotografiju pa se trudim svoje recepte prikazati u najboljem svjetlu. A još veća ljubav (i izazov) mi je možda i stvaranje videa koji često prate moje recepte. Sva moja videa možete vidjeti na mom YouTube kanalu i u rubrici Video recepti. Itekako sam amater pa su stoga i moji recepti i savjeti namijenjeni početnicima kao što sam ja – vrlo su jednostavni i detaljno objašnjeni. A ako vam nešto nije jasno, uvijek me možete pitati. Nadam se da će vam se svidjeti!

Novost na blogu je rubrika #momlife u kojoj s vama dijelim svoja osobna, subjektivna iskustva i dileme iz sfere roditeljstva, odgoja i života s djecom i uz djecu. Volim čuti iskustva drugih mama i tata pa se nadam da ćete i vi sa mnom podijeliti neke svoje priče i savjete – jer biti roditelj je najljepši i najteži posao. Nedavno sam dodala i dio o dohrani za sve koji traže par ideja za maštovitije obroke za bebe.

Nadam se da će vam moj blog pomoći da hrabrije zakoračite u svijet domaće kuhinje i otkrijete ljepotu i čar pripreme domaće hrane za one koje volite – i za sebe same. Želim vam puno uspjeha i zabave!

Suradnje s Like chocolate

Ukoliko imate upite ili prijedloge za suradnju, slobodno me kontaktirajte na dolje navedene kontakte. Osmišljavam recepte, fotografiram, pišem i kuham, a snimam i video recepte. Više o uslugama koej nudim možete pogledati na stranici mojeg obrta Koohinja. A ovdje možete pogledati listu suradnji ostvarenih kroz blog do sada.

Sav sadržaj na stranici je moje vlasništvo i njegovo korištenje bez moje pismene dozvole nije dopušteno. Ukoliko bilo što želite koristiti, slobodno me kontaktirajte kroz kontakt formu ili na likechocolateblog@gmail.com.

Press / Mediji

Elle, rujan 2015.

Tijekom godina, imala sam priliku surađivati s brojnim tiskanim i online medijima. Posebno sam ponosna na 4 stranice mojih fotografija i recepata u Elle magazinu krajem 2015. godine te na naslovnicu časopisa SkuhatĆuTe u 2016. :) Dvije godine bila  sam blogerica portala Gastro.hr, godinu dana sam pisala za časopis Mama&Beba, a moji recepti izašli su i na portalima poput 24sata.hr, fashion.hr, budi.in itd.

2018. godine nominirana sam za nagradu Ikona koju časopis Gloria dodjeljuje najutjecajnijim pojedinskima u online svijetu – tzv. influencerima.

Pročitajte i nekoliko mojih intervjua: