[mc4wp_form id="5389"]

moja treća kuharica
“Slastice za svaki dan”

Više od 80 recepata za deserte iz snova

Iako nisam školovana kuharica niti slastičarka, iako nemam radno iskustvo u restoranu niti profesionalnu kuhinju i alate u njoj, kuhanje i priprema slastica moja su velika ljubav cijeli moj život. Od kada se sjećam, virkala sam baki ispod lakta dok bi pripremala pitu od jabuka, onako odoka. Okretala sam ručku na mašini za izradu keksa i oprezno dubila polovice keksića za šarene i aromatične breskvice. Valjala sam žapce s pekmezom u šećer i kidala rubove vučenog tijesta pa od njih pravila pogaču. Promatrala sam i sudjelovala, upijala i učila, kušala i guštala.
A tako je i danas.

Zato i vodim blog te pišem kuharice – jer nikada nisam prestala učiti o hrani i uživati u njezinoj pripremi za ljude oko sebe. Zato pečem torte na utorke i bdijem nad dizanim tijestom kada bih trebala spavati. Zato u zamrzivaču imam 13 različitih biskvita, a u ormaru sedam kalupa za kuglof. Zato naša djeca znaju da je odgovor na pitanje „Ima li što slatko?“ uvijek potvrdan.

I zato sam, nadam se, stvorila knjigu za sve vas koji želite i volite kuhati, učiti i istraživati – bez obzira na to jeste li početnik ili je kroz vaše ruke prošlo već puno tijesta. Da vam bude vodič i inspiracija, savjetnik i vjetar u leđa. A malo sam je stvorila i za sebe.
Hvala vam što u ruci držite moju treću knjigu. Sretno kuhanje!

Matejka

Kako do knjige?

Cijena kuharice iznosi 30 eura (226,04 kuna) s besplatnom dostavom za Hrvatsku. Osim nje, možete kupiti i komplet kuharica i to po sljedećim cijenama:

Najbrži kupci na poklon će dobiti šarene šećerne mrvice iz trgovine slastičarskom opremom Sve i svašta

Dostava unutar Hrvatske je besplatna, šaljem GLS-om. Za dostavu u inozemstvo, molim vas ispunite obrazac za narudžbu pa ću vas kontaktirati mailom oko dogovora.

Kako naručiti?

 1. Ispunite formular desno (tj. dolje ako gledate na mobitelu) sa svojim podacima. Podaci označeni sa * su nužni za narudžbu te moraju biti točni.
 2. Odaberite naslov i količinu knjiga te navedite želite li posvetu – ako želite, napišite molim vas i na koje ime je želite te želite li da posveta bude u moje ime ili vaše.  (primjerice, ako šaljete knjigu kao poklon, mogu napisati posvetu koju želite).
 3. Ako kuharicu šaljete na neku drugu adresu, a ne na svoju, to također navedite u odgovarajućem polju.
 4. Odaberite i način plaćanja – kuharicu možete platiti virmanom (online bankarstvom ili preko uplatnice) ili gotovinom prilikom preuzimanja od dostavljača – cijena je u oba slučaja jednaka.
 5. Nakon što primim vašu prijavu, na email koji ste naveli će vam prvo stići automatska potvrda da je prijava zaprimljena, a zatim ću vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu s podacima za plaćanje tj. informacije o dostavi, ovisno o tome koji ste način plaćanja odabrali. Ako ste odabrali plaćanje virmanom (online bankarstvo ili uplata u pošti, fini, banci…), knjigu šaljem nakon što uplata sjedne na račun moje tvrtke Studio Koohinja d.o.o.. Molim vas da u opis plaćanja upišete broj ponude. Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, knjigu šaljem nakon zaprimanja narudžbe, a vi je plaćate gotovinom dostavljaču ili prilikom preuzimanja knjige u dostavnom centru (GLS dostava). Dostava traje 1-3 radna dana nakon što je knjiga poslana o čemu ćete biti obaviješteni mailom i/ili SMS-om. Ukoliko niste iz Hrvatske, a želite naručiti knjigu, molim vas ispunite formular pa ću vam se javiti povratno mailom. Nažalost, dostava u inozemstvo je jako skupa te je najbolje da se čujemo i zajedno pokušamo naći najefikasniji i najpovoljniji način da knjiga dođe do vas.

Napomena: Svi koji su sudjelovali u testiranju recepata za ovu kuharicu (te poslali svoj komentar) zadržavaju pravo na trajnu cijenu od 27 eura (203,43 kuna). Molim vas da mi u polje za posvetu napišete samo napomenu kako mi ne bi promaknulo spustiti cijenu kod narudžbe.

Kuharica će od sredine studenoga biti dostupna i u knjižarama.

U nastavku je popis knjižara koje drže moju kuharicu, kao i linkovi na njihove webshopove.

web stranice:

MenartZnanjeHoću knjigu i Knjižara Ljevak.

knjižare

Karlovac 
LIN trgovina

Pula
Znanje (Giardini 4)

Rijeka
Znanje Korzo
Hoću knjigu Tower centar

Sisak 
Knjižara Korzo

Slavonski Brod
Znanje (Trg pobjede 28)

Split
Znanje (Kraj Sv. Marije 1)
Hoću knjigu (Joker, Put Brodarice 6)

Varaždin
Znanje Lumini centar
Hoću knjigu (Gajeva 17)

Zadar
Znanje (Knezova Šubića Bribirskih 11)
Hoću knjigu (Supernova)

Zagreb
Menart u Avenue Mallu
Hoću knjigu u Arena centru, City Centeru West i East, Supernova Buzin i Megastore u Bogovićevoj
Znanje Bookshop u Gajevoj
Knjižara Ljevak na Trgu bana Jelačića
Supernova Dubrava

Informacije o kuharici: 

Naslov: Slastice za svaki dan
Autorica: Matejka Buča
Uvez: Tvrdi
Broj stranica: 244
Dimenzije: 21×26 cm
Težina: 1,22 kg
ISBN: 978-953-49529-2-4
sadrži 80+ recepata te praktične savjete
za pripremu slastica

cijena kuharice:

30 eura (226,04 kn) s besplatnom dostavom za RH

1 eur = 7,53450 kn

1 kn = 0,13272 eur

Do 1.9.2024. molim vas potražite kuharice u knjižarama (popis prodajnih mjesta), online narudžbe su trenutno zatvorene.

  Svaki dan
  Svaki dan nešto novo
  Slastice za svaki dan
  virmanompouzećem Ako da, navedite ime na koje želite da posveta glasi i u čije ime želite da bude (moje ili vaše). Također, ovdje upišite dodatne napomene ako ih imate. ----------

  Vaši osobni podaci bit će korišteni za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i za druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

  ----------

  Prema Zakonu o porezu na dodanu vrijednost, članak 79., OIB kupca je obavezan element računa.

  ---------- Pročitao/la sam i slažem se s Uvjetima i odredbama kupnje

  Hvala svakome od vas tko je odlučio kupiti jednu ili više mojih knjiga te na taj način podržati moj rad. Zaista se nadam da ćete ih voljeti kao što ih ja volim, i da će vam biti, prije svega, korisne, zanimljive i lijepe. Neizmjerno se veselim vašim dojmovima – ako ih odlučite podijeliti na društvenim mrežama, molim vas označite me kako bih mogla popratiti (Facebook @Like chocolate, a instagram @matejka_likechocolate)!