[mc4wp_form id="5389"]

moja druga kuharica
“Svaki dan nešto novo”

120 jednostavnih recepata za svaku prigodu

Svoju sam prvu kuharicu sanjala, ali drugu nisam mogla zamisliti niti u najluđim snovima. No toliko sam uživala stvarajući je, nenadano, neplanirano, odjednom – a nastala je kao reakcija na sve one divne riječi koje sam čula o prvoj.

U ovoj sam kuharici skupila oko 120 novih recepata za svaki dio dana i godine. Kako biste se među njima lakše snašli, recepti su podijeljeni u čak devet cjelina, više su puta testirani te, kao i uvijek, pripremljeni od namirnica koje su vam lako dostupne. Šapnuli ste mi da želite malo više torti pa sam napravila kategoriju samo s tortama, a šapnuli ste mi i da volite variva, kao što ih i ja jako volim, pa i ona imaju svoje mjesto. Uglavnom je riječ o hrani koju možete pripremiti na brzinu ili unaprijed jer znam da i vi, kao i ja, živite brzo i nemate dovoljno vremena za provoditi sate u kuhinji.

Osim recepata, u kuharici ćete pronaći i savjete za pripremu i čuvanje namirnica, fotovodič uz neke zahtjevnije recepte kao i nekoliko priča iz moje duše. To je više za mene, ovako tu, da ostane zapisano gdje sam i kako sam bila na svijetu. I za moju djecu, da jednom otkriju ono što im nikada neću znati izustiti.

Željela sam da ova kuharica bude topla, korisna, moja i vaša. Da ne stoji na polici nego da živi u kuhinji. U vašim kuhinjama i mom srcu – gdje joj je i mjesto.
Sretno kuhanje!

Matejka

Kako do knjige?

Cijena kuharice iznosi 32 eura (241,10 kuna) s dostavom za Hrvatsku.

Osim nje, možete kupiti i komplet kuharica i to po sljedećim cijenama:

Dostava unutar Hrvatske je besplatna, šaljem GLS-om. Za dostavu u inozemstvo, molim vas ispunite obrazac za narudžbu pa ću vas kontaktirati mailom oko dogovora.

Kako naručiti?

 1. Ispunite formular desno (tj. dolje ako gledate na mobitelu) sa svojim podacima. Podaci označeni sa * su nužni za narudžbu te moraju biti točni.
 2. Odaberite i količinu knjiga te navedite želite li posvetu – ako želite, napišite molim vas i na koje ime je želite te želite li da posveta bude u moje ime ili vaše.  (primjerice, ako šaljete knjigu kao poklon, mogu napisati posvetu koju želite).
 3. Ako kuharicu šaljete na neku drugu adresu, a ne na svoju, to također navedite u odgovarajućem polju.
 4. Odaberite i način plaćanja – kuharicu možete platiti virmanom (online bankarstvom ili preko uplatnice) ili gotovinom prilikom preuzimanja od dostavljača – cijena je u oba slučaja jednaka.
 5. Nakon što primim vašu prijavu, na email koji ste naveli će vam prvo stići automatska potvrda da je prijava zaprimljena, a zatim ću vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu s podacima za plaćanje tj. informacije o dostavi, ovisno o tome koji ste način plaćanja odabrali. Ako ste odabrali plaćanje virmanom (online bankarstvo ili uplata u pošti, fini, banci…), knjigu šaljem nakon što uplata sjedne na račun moje tvrtke Studio Koohinja d.o.o.. Molim vas da u opis plaćanja upišete broj ponude. Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, knjigu šaljem nakon zaprimanja narudžbe, a vi je plaćate gotovinom dostavljaču ili prilikom preuzimanja knjige u dostavnom centru (GLS dostava). Dostava traje 1-3 radna dana nakon što je knjiga poslana o čemu ćete biti obaviješteni mailom i/ili SMS-om. Ukoliko niste iz Hrvatske, a želite naručiti knjigu, molim vas ispunite formular pa ću vam se javiti povratno mailom. Nažalost, dostava u inozemstvo je jako skupa te je najbolje da se čujemo i zajedno pokušamo naći najefikasniji i najpovoljniji način da knjiga dođe do vas.

Napomena: Svi koji su sudjelovali u testiranju recepata za ovu kuharicu (te poslali svoj komentar) zadržavaju pravo na trajnu cijenu od 28 eura (210,97 kuna). Molim vas da mi u polje za posvetu napišete samo napomenu kako mi ne bi promaknulo spustiti cijenu kod narudžbe.

U nastavku je popis knjižara koje drže moju kuharicu, kao i linkovi na njihove webshopove.

web stranice:

MenartZnanjeHoću knjigu i Knjižara Ljevak.

knjižare

Karlovac 
LIN trgovina

Pula
Znanje (Giardini 4)

Rijeka
Znanje Korzo
Hoću knjigu Tower centar

Sisak 
Knjižara Korzo

Slavonski Brod
Znanje (Trg pobjede 28)

Split
Znanje (Kraj Sv. Marije 1)
Hoću knjigu (Joker, Put Brodarice 6)

Varaždin
Znanje Lumini centar
Hoću knjigu (Gajeva 17)

Zadar
Znanje (Knezova Šubića Bribirskih 11)
Hoću knjigu (Supernova)

Zagreb
Menart u Avenue Mallu
Hoću knjigu u Arena centru, City Centeru West, Supernova Buzin i Megastore u Bogovićevoj
Znanje Bookshop u Gajevoj
Knjižara Ljevak na Trgu bana Jelačića
Supernova Dubrava

Hvala svakome od vas tko je odlučio kupiti jednu ili obje moje knjige te na taj način podržati moj rad. Zaista se nadam da ćete ih voljeti kao što ih ja volim, i da će vam biti, prije svega, korisne, zanimljive i lijepe. Neizmjerno se veselim vašim dojmovima – ako ih odlučite podijeliti na društvenim mrežama, molim vas označite me kako bih mogla popratiti (Facebook @Like chocolate, a instagram @matejka_likechocolate)!

Informacije o kuharici: 

Naslov: Svaki dan nešto novo
Autorica: Matejka Buča
Uvez: Tvrdi
Broj stranica: 320
Dimenzije: 21×26 cm
Težina: 1,55 kg
ISBN: 978-953-49529-1-7
sadrži 120 recepata, praktične savjete i osobne priče

cijena kuharice:

32 eura (241,10 kn) s besplatnom dostavom za RH

1 eur = 7,53450 kn

1 kn = 0,13272 eur

Naručite ovdje!

  Kuharica Svaki dan je trenutno rasprodana te je nije moguće naručiti ovim putem niti samostalno niti u kompletu.
  Svaki dan (nedostupno)
  Svaki dan nešto novo
  Slastice za svaki dan
  virmanompouzećem Ako da, navedite ime na koje želite da posveta glasi i u čije ime želite da bude (moje ili vaše). Također, ovdje upišite dodatne napomene ako ih imate. ----------

  Vaši osobni podaci bit će korišteni za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i za druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

  ----------

  Prema Zakonu o porezu na dodanu vrijednost, članak 79., OIB kupca je obavezan element računa.

  ---------- Pročitao/la sam i slažem se s Uvjetima i odredbama kupnje