[mc4wp_form id="5389"]

ožujak 2019.

Dodane su nove fotografije i recept je još jenom testiran – i i dalje je među favoritima :)

Ispod je stari tekst iz srpnja 2013. godine, iz moje prve godine bloganja:

Nisam dugo pekla kekse. Kad kažem dugo, mislim oko dva tjedna. I ovaj puta nisu zdravi. Nema ništa zdravo u njima, osim to što su spremljeni kod kuće. Ali tako su prokleto dobri. I moj cimer je priznao – najbolji keksi koje je ikad jeo… Moram još odlučiti misli li to zbilja ili me samo pokušava nagovoriti da brzo spremim novu rundu.

Čudno nam je bilo ovo proljeće. Stalno je bilo hladno, do sredine lipnja smo bili u jaknama. Naš stan je na sjeveru i na prizemlju pa je i inače jako hladan, tako da sam se ja mjesecima standardno uvlačila pod deku i grijala mlijeko ili kuhala kakao navečer. Ovi su keksi nastali upravo jedne hladne večeri kad mi je trebalo da malo uključim pećnicu i zagrijem stan.
Cimer je gledao nogomet. Nogomet. To je toliko dosadno…

A kad je dosadno, ja počnem prebrojavati sadržaj ‘špajze’ u glavi i slagati moguće kombinacije. Kakao, maslac, lješnjaci, možda malo čokolade, cimet…mmmm… već mi je zamirišalo. Bili su gotovi za 20 minuta ;)

Vidjet ćete, oduševit će vas. Mekani su čim izađu iz pećnice. Mekani su i nakon što se ohlade. A mekani su i kad odstoje koji dan (bar mislim, naši nisu dočekali taj ‘koji dan’). Jako, jako fini keksići. Potvrdio cimer :)

 

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments