[mc4wp_form id="5389"]

[VIDEO] Još jedna galetta s borovnicama i limunom

YouTube video player

Znate što? Jako uživam u ovome čime se bavim sve više u zadnje vrijeme. Ovaj blog, iako ga pišem već više od 3 i pol godine, svakim mi je danom sve veće veselje. Motivirana sam vašim komentarima i sve većom podrškom koju dobivam svaki dan – ne samo od svoje obitelji i prijatelja, već od vas koji isprobavate moje recepte i komentirate kroz društvene mreže ili ovdje na blogu. Ili ne komentirate, ali pratite. Ali i ne samo time, nego i mojim tvrdoglavim karakterom, perfekcionističkom crtom koju nosim cijeli život i koja me tjera da radim nešto najbolje što mogu u određenom trenutku i okolnostima. U skladu sa svojim mogućnostima, ali možda i iznad njih. Ponekad bolje, ponekad lošije, ali uvijek punom snagom.

Ako mislite da je lako – nije. Ali meni ne smeta.

Imam (skoro) dvogodišnjakinju pa sve što radim dok je ona budna mora biti ‘na visini’ – zato se često penjem na stolove i udaram glavom u lustere (što je njoj itekako smiješno). Često se i spuštam. Kad snimam videa, to izgleda kao odlična tjelovježba… pa po lojtrici gor pa po lojtrici dol… Srećom pa sam uvijek okružena finom klopom da nadoknadim te izgubljene kalorije :D

A onda slijedi koji sat ‘sjedalačkog’ posla – montaža videa, obrada fotografija, pisanje postova, odgovaranje na vaše upite… – dok dijete spava, dok je muž na poslu, dok se hrpa za peglanje gomila. Ja kreiram. I ne mogu zamisliti svoj život bez toga. Iako sam malo umorna.

A i borovnice su dobrodošle u našim životima – uvijek, u svakoj formi.  Inspiracije ne nedostaje. Virnite recept i video ;)

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara