[mc4wp_form id="5389"]

Mini pite sa suhim voćem

Uspjeli smo :) Preselili smo se u novi stan prije Božića i dok je beba još u trbuhu. Ne mogu vam niti opisati koliko su zadnja dva tjedna bila hektična i iscrpljujuća – svaki dan majstori, montaže namještaja, štemanja, bušenja, neizvjesnost… Koliko je samo imbus ključeva prošlo kroz moje ruke, koliko sam samo polica postavila, koliko smo puta obišli Bauhause i slične trgovine, svaki dan je nešto falilo… Koliko puno stvari čovjek može skupiti u 10 godina na jednom mjestu… A tek uspomena.

Teško je otići iz onog stana koliko god sam već zavoljela ovaj novi, naš. Vrijeme je za stvaranje nekih novih uspomena u ovom novom prostoru, u našem novom domu, kako kaže Neva (jer stari dom za nju, začudno, više ni ne postoji). Ako već niste, ovdje virnite kako smo ga uredili.

Usred svega, uspjela sam speći nekoliko božićnih keksića po starim receptima i ove jedne nove, koje već duže želim pripremiti. Mini pite sa suhim voćem pravi su božićni kolačić, prepun okusa i aroma, a vrlo svestrane i prilagodljive. A i zgodno izgledaju, možete ih ukrasiti i na druge načine, preplesti trakice na vrhu, izrezati kružiće, što god želite. Recept je u nastavku, taman da ih stignete još pripremiti prije blagdana :)

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara