[mc4wp_form id="5389"]

[Video] Šarena dječja torta

YouTube video player

Mislim da je zaista broj jedan upit koji dobivam u inbox od vas upravo ideja/recept za rođendansku tortu, dječju. Uvijek vam predlažem da radite čokoladnu tortu jer ima izbirljive djece, a čokoladu svi vole no danas imam nešto drugačije – tzv. funfetti cake – tortu koja u biskvitu ima šarene mrvice koje inače koristimo kao dekoraciju. Mislite li da postoji neko dijete kojem se neće svidjeti biskvit na šarene točkice? Sumnjam :)

Ovu su tortu zadnjih dana probali i veliki i mali i reakcije su bile identične – svima je fina. Tajna je u super sočnom biskvitu koji ostaje svjež i nakon nekoliko dana. Također, poigrala sam se s kremama pa imamo kontrastne okuse – lješnjak, vaniliju i voćnu aromu iz pekmeza. Najbolji dio torte je ipak dekoracija za koju sam koristila Kraševe nove čokoladice Milksy te šarene mrvice. Ne znam za vaše, ali naši klinci su prvo poskidali čokoladice s torte, a onda tek prionuli na odrezane kriške :)

Upute za izradu torte su u vidu na vrhu, a i detaljno opisane u receptu niže tako da vjerujem da će priprema biti mačji kašalj. Idući dječji rođendan ili iduću nedjelju, kad god vam više odgovara :)

Post je nastao u suradnji s Krašom.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara