[mc4wp_form id="5389"]

[Video] Gregada – ali iz pećnice

YouTube video player

Iako doma imamo prave male izbirljivce, jako sam sretna što oboje naše djece vole ribu. Između Dina koji ne voli meso ni voće i Neve koja ne voli većinu povrća, uključujući i krumpir – a ni tjesteninu, nije baš lako složiti obrok koji će svi pojesti, no riba je obično dobro rješenje. Drugo dobro rješenje za njih je juha jer oboje vole sve vrste bistrih juha (nemojte da počnem o kremastima). Zato je danas ispred vas recept koji sjedinjuje ova dva jela – ribu i ono što ja djeci predstavim kao juhu.

Neki od vas će sigurno reći da ovo nije prava gregada upravo jer je završena u pećnici, a i riba u njoj je pečena cijela no iskreno, mi je tako više volimo. Volimo da riba ipak dobije malo korice, no nije isušena i opet da pliva u divnom toću od vina, maslinova ulja, začina i ribljih sokova.

Ribu sam ovaj puta nabavila u Konzumovoj ribarnici koja drži veliki izbor svježe i zamrznute ribe svaki dan u tjednu. Prodavač mi je očistio ribu tako da nisam morala doma (priznajem da mi je to mrsko) i preporučio da uzmem svježu jadransku oradu – jer sam bila baš jako neodlučna s obzirom na ogroman izvor i naše i uvozne ribe. Za recept sam vam snimila i video kako bih vam olakšala proces pripreme iako naravno ovo je zaista jednostavno, staro, svima poznato jelo koje se zasigurno jede i u domovima mnogih od vas. Ako imate kakvu tajnu za dobru gregadu, napišite mi ju u komentaru, rado ću je pročitati :)

Post je nastao u suradnji s Konzumom.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara