[mc4wp_form id="5389"]

[VIDEO] Kokos kocke s bijelom čokoladom i limunom

YouTube video player

Moram vam nešto priznati. Mnogi ovo ne znaju – a mnogi i znaju jer ne skrivam – ali ja vam obožavam reality showove s pjevanjem. Dakle, obožavam. U smislu da plačem kad pjevaju neke emotivne pjesme, ljutim se na nepravedni žiri i publiku koja je uvijek zavedena izgledom umjesto talentom i – da, zaista je tako – žalim što i sama nemam taj talent.

Zbilja uživam u izražavanju kroz glazbu, a voljela bih da i drugi mogu uživati kad se ja izražavam kroz glazbu. No… samo ću reći… ne uživaju.

I trenutno uopće u životu nemam vremena za gledanje televizije. No subotom navečer, ja sam uz Voice. Ne tiče me se. Cimer uspavljuje dijete. Ako ga nema, i dijete gleda Voice. Stoji nasred dnevnog boravka i govori ‘Teta peva, epo peva, Neva peše’. I pleše. Najslađe ikad… A ja gledam Voice.

Zašto ovo govorim. Jer svaki put kad pomislim na kokos, sjetim se ‘Kokos, kokos i još jedan kokos’! Znate li o čemu pričam? To je bila Rafina izjava iz prvog takvog showa kod nas, ne sjećam se točno kako se zvao, ali znam da nije pobjedila ni Natali Dizdar, ni… ma ne znam ni tko je još nastupao – ali Natali nije pobjedila, a trebala je. A Rafo je ovom izjavom reklamirao novu Dorininu čokoladu s kokosom. I to mi se baš urezalo. I obilježilo mi kokos.

A kokos obožavam! Htjela sam ovog Uskrsa spremiti nešto lagano i kokosasto i potražila sam recept za Rafaello kocke u jednoj staroj kuharici no nije mi se svidio – jer u kremu ide puno previše maslaca, a u bazu samo bjelanjci – pa di ću onda sa žumanjcima bla bla bla… I tako sam opet sprčkala nešto svoje. I baš je fino! Lagani, kokosasti, osvježavajui kolač – a pripremu pogledajte u mom novom video receptu ispod slika. I pretplatite se na moj YouTube kanal kako biste dobivali obavijesti o novim receptima. A tko to ne bi želio? :)

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara