[mc4wp_form id="5389"]

[ideja za dar + video] smjesa za kekse u staklenci – novi recepti i etikete

YouTube video player

Već prošle godine sam vam predstavila ovu ideju s receptom za dvostruko čokoladne kekse i jako vam se svidjela, pa sam odlučila pripremiti još dva recepta na ovaj način te vam također dati nove prijedloge za dizajn etiketa. Ovaj puta tu su recepti za kekse od brusnica i bijele čokolade, te zobene kekse s kokosom i sjemenkama. Oba recepta su vaši favoriti i lako se pripremaju pa super pašu u ovakve staklenke. Za finalnu pripremu, u smjesu iz staklenke dodaje se jaje i maslac – i to je to :)

Za poklon vam treba staklenka od 500 ml za prve tj. malo veća za druge kekse. Etikete možete preuzeti niže. Samo ih isprintate, izrežete, zalijepite jednu za drugu, izbušite rupicu i provučete trakicu :)
Znači, kliknete na slike ispod teksta, zatim kliknete na desnu tipku miša i ‘Save image as’ ili ‘Spremi sliku kao’ te tako spremite sliku na računalo. Kad ih printate najzgodnije će vam biti da sliku ubacite u Word i tamo odredite veličinu koju želite isprintati. I onda dalje sve isto – izrežete i zalijepite, probušite rupicu i zavežete na neku lijepu trakicu.

Uz ovakve staklenke (koje se naravno mogu ponovno upotrijebiti), zgodno je darovati grabilicu za sladoled, pjenjaču ili nešto slično što može pomoći u pripremi ovakvih kolačića. Garantiram da će ovo biti poklon koji će se svidjeti vašim prijateljima i obitelji.

Sretni vam blagdani, dragi moji <3

p.s. Iako je potpuno jasno kako se rade, ipak sam snimila i mali video da vidite kako to kod mene izgleda :)

U nastavku možete odabrati etiketu koja vam se sviđa i odgovara vašem receptu i iskoristiti je prema gornjim uputama.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
  • Lucija
    23 prosinca, 2016

    Odusevljena sam ovom idejom! Hvala ti Matejka na trudu i zelim sve najbolje u novoj godini tebi i tvojim najmilijima! :)