[mc4wp_form id="5389"]

[video] Uskrsni kolači: Punjena čokoladna jaja

YouTube video player

Danas krećemo s već tradicionalnim serijalom uskrsnih recepata u suradnji s Podravkom :) Ove godine smo se odlučili za malo modernije recepte, one koje možda još dosad niste imali prilike isprobati ili pripremiti. Serijal donosi ukupno četiri recepta, svi će biti snimljeni u obliku videa za lakše snalaženje i pripremu i objavljeni tijekom iduća dva tjedna.

Prvi po redu je recept – možda bolje reći ideja – za punjena čokoladna jaja koja pripremljena izgledaju kao meko kuhano jaje. Ova ideja zapravo nije moja, vidjela sam ju prije 5-6 godina na internetu, ali mi se kombinacija sastojaka u kremi nije sviđala pa sam odustala. Sada sam složila finu kremu okusa vanilije koja se odlično slaže s čokoladom, ali i slojem Podravka džema od marelica koji u jajetu glumi žumanjak.

Vi se poigrajte okusima koje volite – možda možete napraviti kremu od kokosa i kombinirati je s ananas curdom ili primjerice neku laganiju verziju s jogurtom? U mom receptu je klasična kombinacija koja zasigurno funkcionira i s kojom nećete pogriješiti. Isprobajte, klinci pogotovo će biti oduševljeni!

Post je nastao u suradnji s Podravkom i Dolcelom.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara