[mc4wp_form id="5389"]

[video] integralni pužići punjeni ricottom

YouTube video player

Kad sam tek rodila, početkom godine, planirala sam si uzeti pauzu od kuhanja, snimanja, bloganja – no to mi nije uspjelo. Osim nekog normalnog perioda koji mi je bio potreban za oporavak od poroda, zapravo nisam imala potrebu stati, prvenstveno jer mi je snimanje oblik odmora, za dušu ako već ne za tijelo. Sjećam se kako sam bila baš zahvalna na periodima kad je Dino spavao jer sam tada mogla prčkati po kuhinji, a ako bi se probudio usred snimanja, stavila bih ga u elastičnu maramu i nastavila – kao što možete vidjeti na trenutke u ovom videu koji danas dijelim s vama. Taj video nastao je još u ožujku no nije bilo prilike da ga podijelim, iako je recept odličan i ovi su kruščići pravo otkriće.

Da se vratim na pauzu – nisam je uzela u početku, ali sada nekako osjećam da mi je potrebna. Ne jer sam nešto posebno umorna, umorna sam stalno, već jer se osjećam malo prazno i neinspirirano. Pa sam odlučila da se neću silit i zato ne snimam koliko bih željela i koliko sam navikla. Doma sam s djecom, uživam u tome, kuham, igramo se, šećemo, radimo zimnicu, družimo se sprijateljima i obitelji… ne tražim i ne treba mi ništa drugo trenutno i trudim se da me ne peče savjest jer ne snimam. Znam da će se inspiracija vratiti, znam da mi samo treba mali odmak i znam da ste vi koji me pratite ovdje i da razumijete – i zato ne brinem. Vratit će se :)

Dotada, ova peciva su prefina i nadam se da ćete ih isprobati. Recept je adaptiran od poznate američke blogerice Molly Yeh i original možete vidjeti ovdje.

Tu je i video o kojem sam govorila gore, a ako vam se sviđa i želite pogledati još mojih video recepata, virnite i pretplatite se na moj YouTube kanal.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara