[mc4wp_form id="5389"]

Integralni pirovi muffini s jabukama i bademima

Imali smo baš nekako teška dva tjedna. Neva se dosta razbolila, nije zaista već dugo bila ‘pošteno’ bolesna i odahnuli smo jer su dani kada je ‘kurila’ svaka dva tjedna iza nas – no sad ju je baš pošteno strefilo. Dvije viroze za redom, osmodnevna visoka temperatura, nekoliko posjeta liječniku i hitnoj – a kada se to donekle smirilo, naravno, i Dino je zašmrkavio. Cijeli siječanj se tako izmjenjuju, i nije se dogodilo da oboje idu u vrtić duže od dva dana u komadu, tako da je raditi tijekom siječnja bilo zaista izazovno.

No danas je dobar dan. Jučer sam uspješno odradila jedan posao koji je za mene profesionalno i osobno bio vrlo izazovan, izlazak iz zone komfora, skok u nešto u čemu nisam ‘doma’. Jako sam sretna kako je sva na kraju završilo i što su mi klijenti pružili povjerenje da to odradim, u svemu sam se zapravo i odlično zabavila i uživala sam u cijelom procesu – ako izuzmemo stres koji sam sama sebi nakalemila.

K tome je moja mama (najbolja na svijetu!) ponovno uskočila, i (na Nevino inzistiranje) povela malenu k sebi na dva dana dok se potpuno ne oporavi, a Dino je sretno otišao s tatom u vrtić – što je meni iznenada otvorilo jutro i omogućilo mi da odradim nekoliko stvari koje sam vukla, ali i da se poigram s kamerom i za sebe napravim neke fotke, učim o svjetlu, testiram i isprobavam – ukratko, da radim malo sebi za dušu.

Iz današnjeg jutra izrodili su se stoga i ovi divni zdraviji muffini, koji su varijacija osnove koju često ponavljam – integralno pirovo brašnon + orašid + voće + posip na vrhu – odlična kombinacija kada trebate nešto slatko, za sebe ili djecu, a ne želite posegnuti za kupovnim opcijama.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara